Accountmanager
Commerciële Binnendienst

Fulltime | MBO niv.4 werk- en denkniveau | aantoonbare commerciële ervaring | standplaats Zaltbommel

Verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van onze bestaande relaties.

Een geschikte kandidaat:

Je wordt beloond met:

Een eigen sportschool

Een eigen bar

Wat ga je doen?

Wij zoeken voor onze inside sales afdeling een ambitieuze teamplayer, die zijn drive haalt uit het beheren en uitbouwen van onze bestaande relaties en het genereren van new business.

Een mooie kans voor een startende sales professional, die graag deel uit maakt van een jong & hecht team. Vanuit een on the job ontwikkeltraject maak je jouw eerste stappen in je sales carrière.

Je fungeert als vaste gesprekspartner voor onze bestaande relaties in het MKB segment, Benelux breed! Je krijgt hierbij de verantwoordelijkheid jouw eigen klantenportefeuille te beheren en verder uit te breiden. Met jouw persoonlijke skills weet je het verschil te maken door stabiele en langdurige relaties op te bouwen. Je hebt klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en je zorgt ervoor dat onze relaties op een professionele wijze worden ondersteund gedurende hun contractperiode bij Itec.

Inspelend op de behoeftes van de klant, verwachten wij dat jij onze bestaande relaties én prospects aan ons weet te binden. Mede door jouw proactieve en enthousiaste manier van klantbenadering, geef jij onze relaties het vertrouwen bij ons in goede handen te zijn. Je gaat zorgvuldig en klantgericht te werk en vindt het leuk om klantcases in te duiken waarbij de nadruk ligt onze relaties te ontzorgen in breedste zin van het woord.

Je bent nieuwsgierig van aard en gedreven alles te weten te komen wat er bij onze relaties en prospects afspeelt. Mede hierdoor lukt het jou met gemak inventarisatiegesprekken te voeren, commerciële kansen te signaleren, en deze weer te vertalen naar een passende oplossing op maat (copiers, printers, software en diensten). Verder beschik je over een goed analytisch denkvermogen en ga je zelfstandig aan de slag met offerte trajecten als volwaardig gesprekspartner!

Jouw groeipad

Startende
Accountmanager
Senior Accountmanager Binnendienst
Teamleider binnendienst

swipen —->

Collega aan het woord

“Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak”

Ik ben bij Itec komen werken omdat in het eerste sollicitatie gesprek al snel duidelijk werd hoeveel deze organisatie wil investeren in zijn sales afdeling. Zo is de toekomst van ons als accountmanagers een grote prioriteit en dat merk je meteen aan de input en begeleiding. Wat ik aan de sales trainingen overigens erg motiverend vind is de zelfstandigheid. Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig (iets wat ik graag doe) en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak. Ook word je vaak persoonlijk verder geholpen om niet alleen je close skills te verbeteren maar je in het algemeen als accountmanager te verbeteren.

Het beste aan Itec is wel in hoeverre je jezelf neer kan zetten als sales professional. Je bent geen nummertje maar een werkend en winstgevend orgaan in het bedrijf. Ik merk zelf dat deze organisatie ook echt direct sales gedreven is en dit is beter voor je motivatie. Daarom denk ik dat ook veel andere starters hier veel kunnen leren.

Jonathan
Sales

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu. 

Interesse?

Is de vacature van Accountmanager MKB op jouw lijf geschreven? 

Stuur je cv en motivatie naar Patricia van de Heuvel via:

@: vacatures@itec.nl
T: 0418 – 68 22 22