ALLROUND CONTENT MARKETEER

Fulltime | HBO | 5 jaar werkervaring | standplaats Zaltbommel

Als Allround Content Marketeer ben je pro-actief en accuraat en ben je ondersteunend aan onze afdelingen relatiemanagement en direct sales in de breedste zin van het woord.

Een geschikte kandidaat:

Je wordt beloond met:

Een eigen sportschool

Een eigen bar

Wat ga je doen?

Op eigen initiatief signaleer je informatie voor het creëren van relevante content. Je hebt een proactieve houding waarbij je als geen ander nieuwswaarde herkent en inspringt op ontwikkelingen in de markt. Naast het onderzoeken naar de markt ben je ook gedreven in het bereiken van verschillende doelgroepen. Wat is de boodschap en welke doelgroep wil je bereiken? Je beschikt over een vlotte pen en weet deze vertalen in gerichte marketing campagnes. Je bent zelfstandig in staat concepten uit te denken en deze uit te werken. Je beheert alle interne en externe marketing & communicatie. Je bedenkt en creëert content voor de diverse online en offline kanalen, zorgt voor een goed marketing & communicatie (jaar)plan en je bent hét aanspreekpunt voor alles wat met communicatie en marketing doeleinde te maken heeft. Hierbij rapporteer je rechtstreeks aan de algemeen directeur.

We willen de afdeling naar een hoger niveau tillen en zoeken hiervoor een ondernemend karakter, die samen met ons een professionalisering slag kan maken.

Enkele taken zullen zijn:

– Beheren, actualiseren en verder ontwikkelen van de inhoud en uitstraling van de verschillende websites;
– Op eigen initiatief signaleren van informatie voor het creëren van relevante content en branding;
– Bewaken van interne en externe huisstijl;
– Vormgeving van communicatiemiddelen zoals bijvoorbeeld brochures, offertes en presentaties;
– Coördinatie en aansturing van creatieve processen;
– Het opzetten en monitoren van bijvoorbeeld Google Adwords, on- en offline campagnes en het verbeteren van de vindbaarheid;
– Vertalen en uitrollen van visie naar conceptvorming en beeld van marketinguitingen;
– In staat zijn om zelf kleine campagnes vorm te geven zonder input externe bureaus;

Collega aan het woord

Mijn naam is Lotte en ik werk nu al ruim twee jaar bij Itec op de afdeling Sales Support & Contracting. Mijn ervaring binnen deze organisatie is dat ik mezelf op het gebied van administratieve werkzaamheden en klantcontact erg heb kunnen ontwikkelen. Dat komt omdat elke dag anders is. De ene dag ben je gedreven mee te werken aan een optimale klantbeleving en de andere dag ben je bezig met het ondersteunen van de accountmanager voor het binnenhalen van de deal. Als Marketing & Communicatiemedewerker zal ook jij hierin een grote rol kunnen gaan spelen en krijgen wij daarom dus vast met elkaar te maken!

Omdat je de schakel bent tussen de klant en de overeenkomst werk je met veel verschillende afdelingen samen. Hun helpen ons en jij helpt hun. Daardoor krijg je veel waardering van je collega’s maar ook van de klanten. Deze waardering brengt bij mij elke dag een lach op mijn gezicht waardoor ik met veel plezier naar mijn werk.

Lotte
Sales Support & Contracting.

Werken bij Itec - video

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu. 

Jouw recruiter

Wil je meer te weten komen over deze functie van Marketing & Communicatiemedewerker?

Neem gerust contact op met Marleen Pols:

@: m.pols@itec.nl
T: 0418 – 68 22 22