ALLROUND IT SUPPORT - ZALTBOMMEL

Fulltime | MBO/HBO | minimaal 3 jaar werkervaring | Standplaats Zaltbommel

Eerste hulplijn bij de functionele en technische werking van laptops, telefonie, printers, digitale infokanalen en andere apparatuur voor medewerkers.

Als geschikte kandidaat:

Je wordt beloond met:

Een eigen sportschool

Een eigen bar

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een Allround IT Support medewerker om ons team te versterken.

· Je bent een eerste hulplijn bij de functionele en technische werking van laptops, telefonie, printers, digitale infokanalen en andere apparatuur voor medewerkers;

· Je zet mede de policies uit voor mail, data en overige machtigingen en voert deze ook gestructureerd uit;

· Je assisteert gebruikers waar nodig bij het inlezen of exporteren van bulk data naar/uit de databases;

· Je beheert mede de gebruikers binnen het ERP/CRM-systeem, Office365 Beheer en Active Directory;

· Je richt fysieke werkplekken in en installeert, onderhoud en vervangt de nodige hardware

Collega aan het woord

Ik ben Lorenzo en mijn functie is ”Field Service Engineer”. Deze Functie zegt het zelf al een beetje, In het ”field” (buiten bij de klanten) zorg ik ervoor dat de Multifuntional Printers blijven werken zoals ze horen te doen, sprekend over reparaties en onderhoud.

Voor mij blijft het leukste toch echt de diversiteit van de klanten. Van kantoor tot fabriek en van school tot zwembad. De ene keer vlak bij de deur de andere keer een flink stuk rijden. Ook is het leuk om te zien dat vele klanten interesse hebben in de toch wel ingewikkelde techniek van de machine.

Het feit dat ik deze geïnteresseerde klanten dan sommige dingen kan uitleggen en laten zien doet zowel bij mij als bij hen vaak een glimlach op het gezicht toveren.

Zoals ik al eerder vertelde is de diversiteit toch echt iets wat mij iedere dag met plezier naar mijn werk laat gaan. Ook heb ik hier bij Itec hele fijne collega’s waar ik op z’n tijd goed mee kan lachen, maar ze er ook zijn als ik vragen heb.

Niet denken maar doen! Er zullen niet veel functies zijn met deze hoeveelheid aan contact met klanten en diversiteit. Toch is enige kennis van techniek en netwerken toch wel op zijn plaats aangezien er soms lastige maar uitdagende klussen tussen kunnen zitten, Maar alles valt te leren!

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu. 

Interesse?

Is de vacature van Allround IT Support medewerker op jouw lijf geschreven? 

Stuur je cv en motivatie naar Patricia van de Heuvel via:

@:vacatures@itec.nl
T: 0418 – 68 22 22