CHAUFFEUR B

Fulltime | Rijbewijs B | Aantoonbare ervaring | Standplaats Zaltbommel

Het leveren, ophalen en verhuizen van kantoorapparatuur bij onze klanten in de Benelux.

Een geschikte kandidaat:

 • Aantoonbare ervaring
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs B
 • Heb je 0-5 jaar ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie;
 • Ben je creatief en in staat om zelfstandig logistieke problemen op te lossen
 • Ben je een representatief persoon die zich kan kan profileren als ambassadeur van Itec
 • Heb je geen moeite met het verrichten van fysiek zwaar werk;

Je wordt beloond met:

 • 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • De vrijheid om de functie naar eigen creativiteit in te vullen
 • Een baan met ruime verantwoordelijkheden in een dynamisch en groeiend bedrijf;
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van ons eigen fitness- en wllnescentre.

Wat ga je doen?

Als chauffeur ben je het visitekaartje van onze organisatie. Je bent primair verantwoordelijk voor het leveren, ophalen en verhuizen van kantoorapparatuur bij onze klanten in de Benelux. Hierin moet je denken dat je +/- 10 adressen per dag gaat bezoeken. Hierbij is het handig dat je fysiek sterk bent omdat de apparatuur zwaar kan zijn. De meeste apparatuur staat op wieltjes maar natuurlijk hebben we ook hulpmiddelen zodat je bijna niet hoeft te tillen. Ben jij de enthousiaste chauffeur die wij zoeken, neem dan snel contact met ons op.

swipen —->

Collega aan het woord

Hoi, Mijn naam is Ted. Sinds twee jaar ben ik werkzaam Als chauffeur bij Itec. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het vervoer, van kantoor machines zoals kopieer machines, printers en finishers.  Ik lever de machines af bij onze talloze klanten, zowel in Nederland, België maar ook in Luxemburg. Dit kan zijn bij een kleine ondernemer maar ook bij grote bedrijven die behoefte hebben aan een passende oplossing.

Soms moet er een machine naar een hoger gelegen verdieping. Als hier geen lift aanwezig is dan dan maak ik gebruik van een zogenoemde elektrische traploper of ik til de machine samen met een collega naar daar waar de klant dat graag wil. Op deze manier mag ik Itec met veel enthousiasme vertegenwoordigen bij de klanten op locatie. Kortom altijd een uitdaging.

Omdat het mij enorm veel voldoening geeft wanneer ik de klanten hiermee van dienst kan zijn, samen met het feit dat ik een leuke club collega’s om mij heen heb, maakt dat werken voor Itec de leukste job is die een chauffeur zich maar kan wensen. 

Werken bij Itec - video

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu. 

Jouw recruiter

Wil je meer te weten komen over deze functie van Senior Account Manager?

Neem gerust contact op met Marleen Pols:

@: m.pols@itec.nl
T: 0418 – 68 22 22