FIELD SERVICE ENGINEER LIMBURG

Fulltime | afgeronde MBO opleiding in de Elektronica/Techniek/ICT | 2 jaar gerichte werkervaring | Regio Limburg

Verantwoordelijk voor het adequaat oplossen van storingen, het onderhouden en verzorgen van installaties van geleverde apparatuur.

Als geschikte kandidaat:

Je wordt beloond met:

Wat ga je doen?

Als Field Service Engineer ben je primair verantwoordelijk voor het adequaat oplossen van storingen en het onderhouden van multifunctionele kantoormachines, alsmede het verzorgen van installaties en instructies van geleverde apparatuur. Tevens voer je periodieke inspecties en preventief onderhoud uit. Ook zal je zelfstandig beoordelen en beslissingen moeten nemen over de juiste reparatie en/of oplossingsmethode. Je werkt op locatie en bent hierdoor tevens hét gezicht van onze organisatie.

Collega aan het woord

Ik ben Lorenzo en mijn functie is ”Field Service Engineer”. Deze Functie zegt het zelf al een beetje, In het ”field” (buiten bij de klanten) zorg ik ervoor dat de Multifuntional Printers blijven werken zoals ze horen te doen, sprekend over reparaties en onderhoud.

Voor mij blijft het leukste toch echt de diversiteit van de klanten. Van kantoor tot fabriek en van school tot zwembad. De ene keer vlak bij de deur de andere keer een flink stuk rijden. Ook is het leuk om te zien dat vele klanten interesse hebben in de toch wel ingewikkelde techniek van de machine.

Het feit dat ik deze geïnteresseerde klanten dan sommige dingen kan uitleggen en laten zien doet zowel bij mij als bij hen vaak een glimlach op het gezicht toveren.

Zoals ik al eerder vertelde is de diversiteit toch echt iets wat mij iedere dag met plezier naar mijn werk laat gaan. Ook heb ik hier bij Itec hele fijne collega’s waar ik op z’n tijd goed mee kan lachen, maar ze er ook zijn als ik vragen heb.

Niet denken maar doen! Er zullen niet veel functies zijn met deze hoeveelheid aan contact met klanten en diversiteit. Toch is enige kennis van techniek en netwerken toch wel op zijn plaats aangezien er soms lastige maar uitdagende klussen tussen kunnen zitten, Maar alles valt te leren!

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu. 

Interesse?

Is de vacature van Regionaal Accountmanager op jouw lijf geschreven? 

Stuur je cv en motivatie naar Patricia van de Heuvel via:

@:vacatures@itec.nl
T: 0418 – 68 22 22