FINANCIEEL MEDEWERKER

32-40 uur | MBO | 0-2 jaar werkervaring | standplaats Zaltbommel

Ben je klaar om je tweede carrière stap te zetten en heb je inmiddels ervaring opgedaan in de financiële administratie? Bij ons ben je op het juiste adres!

Als geschikte kandidaat:

Je wordt beloond met:

Een eigen sportschool

Een eigen bar

Wat ga je doen?

Als Financieel Medewerker bij Itec ben je de operationele kracht op de financiële afdeling. Je begint de ochtend met het verwerken van de verkoopfacturatie en de bankmutaties. Is er een onbekende transactie binnengekomen? Vraag het aan je collega’s!

Vervolgens open je de mailbox met inkoopfacturen en boekt deze in. Twijfel je aan de juiste grootboekrekening? Vraag het aan je collega’s! Wekelijks draag je zorg voor de uitgaande betalingen aan de leveranciers. Tevens zorg je voor de verwerking van de SEPA incasso batches en ga je op onderzoek uit bij klanten waarbij de uiterste betalingstermijn reeds is verstreken.

Naast deze wekelijkse werkzaamheden draag je bij aan de maandcyclus in samenwerking met de Financieel Manager. Hierbij stel je diverse financiële rapportages op binnen de gestelde deadlines. Jij zorgt er samen met jouw collega’s voor dat de financiële stromen op rolletjes lopen!

Een greep uit het takenpakket van onze Financieel Medewerker:

  • Debiteurenbeheer;
  • Crediteurenbeheer;
  • Verwerking van het betalingsverkeer;
  • Het opstellen van periodieke rapportages;
  • Het bieden van ondersteuning aan de Financieel Manager.

Collega aan het woord

Mijn naam is Lotte en ik werk nu al ruim twee jaar bij Itec op de afdeling Sales Support & Contracting. De functie Sales Support & Contracting houdt in dat jij een schakel bent tussen de klant en het verloop van de overeenkomst. Denk hierbij aan het correct weergeven van
de overeenkomst in ons systeem en het uitzetten van de lijnen voor het klaarmaken van de machine tot aan leveren van de machine. Tevens draag je zorg voor het voorspoedig verlopen van de overeenkomst. 

Mijn ervaring binnen deze organisatie is dat ik mezelf op het gebied van administratieve werkzaamheden en klantcontact erg heb kunnen ontwikkelen. Dat komt omdat elke dag anders is. De ene dag ben je gedreven mee te werken aan een optimale klantbeleving en de andere dag ben je bezig met het ondersteunen van de accountmanager voor het binnenhalen van de deal. 

Omdat je de schakel bent tussen de klant en de overeenkomst werk je met veel verschillende afdelingen samen. Hun helpen ons en jij helpt hun. Daardoor krijg je veel waardering van je collega’s maar ook van de klanten. Deze waardering brengt bij mij elke dag een lach op mijn gezicht waardoor ik met veel plezier naar mijn werk.

Lotte
Sales

Werken bij support - video

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat je kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Itec BV is gevestigd in Zaltbommel en bestaat uit zo’n 3-tal vestigingen in Nederland en 2 in België. Wij zijn al vanaf 1987 dé specialist op het gebied van printers en print gerelateerde oplossingen en vieren dit jaar ons 35-jarige bestaan! In de loop der tijd zijn er door overnames of uitbreiding bedrijven bijgekomen, waardoor je niet alleen in een jong team komt te werken, maar ook leert van ervaren collega’s. Samen werken we hard om iedere dag wat beter te worden en het verlenen van service op maat. Dit ga je doen met zo’n 200 collega’s. Teamwork, maar ook zeker plezier maken staat bij ons centraal, want samen staan we sterk.

Jouw recruiter

Ben jij onze nieuwe Financieel Medewerker? Leuk! Solliciteer dan direct.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op via vacatures@itec.nl of bel naar tel. 0418-682222 en vraag naar P. van den Heuvel-Autar.