MANAGER TELESALES

HBO werk- en denkniveau |  40 uur  I  gerichte telesales ervaring  I  Zaltbommel

Voor ons hoofdkantoor in Zaltbommel zijn wij op zoek naar gedreven manager telesales, die ons acquisitieteam willen komen versterken.

Een geschikte kandidaat:

Je wordt beloond met:

Een eigen sportschool

Een eigen bar

Wat ga je doen?

Als manager telesales heb je een voorbeeldrol op commercieel gebied. Je ondersteunt en inspireert jouw eigen acquisitieteam (11 pers) en hebt als doel de telesales naar een hoger niveau te krijgen.

Het acquisitieteam ondersteunt onze accountmanagers met het aanwerven van nieuwe klanten. Door o.a. intensieve marktbewerking en het voeren van inventarisatiegesprekken, zijn zij in staat onze prospects te enthousiasmeren over onze dienstverlening door het generen van een afspraak.

De belangrijkste taak is jouw “acquisitieteam” te laten groeien in zowel kwaliteit als kwantiteit. Je bent een inspirerende teamleider. Je begeleidt jouw team intensief zodat zij continu het beste uit zichzelf kunnen halen. Je staat voor commercie, kwaliteit en communicatie. 
Dit straal je uit en draag je over naar het team, waardoor zij met energie en passie doelstellingen kunnen realiseren. Als manager telesales vormt de kwaliteit van jouw team de basis voor het succes van de accountmanagers!

Je bent gedreven om onze telesales talenten alle fijne kneepjes van het acquisitie vak bij te brengen. Door coaching on the job en het dienen als voorbeeldrol op de gebieden; telefonische (koude) acquisitie, inventarisatiegesprekken, marktbewerking,  opbouw nieuw klantrelaties, lead generatie, scriptontwikkeling, pitch voorbereiden, plannen van kwalitatieve afspraken en telefonisch klantadvies.

In de rol van manager telesales maak jijzelf, hét onderscheid binnen het team. Je functie heeft twee kerntaken. Enerzijds (40% van de je tijd) voer je als meewerkend voorman gedeeltelijk dezelfde taken uit als de collega’s uit je team en geniet daarbij ook van het commerciële succes.
Anderzijds (60% van je tijd) ben je als coördinator de bruggenbouwer tussen de afdelingen: telesales, direct sales en het key accountteam. Je stuurt dagelijks het acquisitieteam aan, brengt structuur aan in de vorm van dagstart & sluiting en bereidt werkoverleg voor.
Je bewaakt de kpi’s en de voortgang van commerciële activiteiten. Kortom, in deze fulltime en dynamische functie groei je uit tot een onmisbare peiler.  Je rapporteert rechtstreeks aan de Commercieel Directeur.

Collega aan het woord

“Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak”

Ik ben bij Itec komen werken omdat in het eerste sollicitatie gesprek al snel duidelijk werd hoeveel deze organisatie wil investeren in zijn sales afdeling. Zo is de toekomst van ons als accountmanagers een grote prioriteit en dat merk je meteen aan de input en begeleiding. Wat ik aan de sales trainingen overigens erg motiverend vind is de zelfstandigheid. Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig (iets wat ik graag doe) en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak. Ook word je vaak persoonlijk verder geholpen om niet alleen je close skills te verbeteren maar je in het algemeen als accountmanager te verbeteren.

Het beste aan Itec is wel in hoeverre je jezelf neer kan zetten als sales professional. Je bent geen nummertje maar een werkend en winstgevend orgaan in het bedrijf. Ik merk zelf dat deze organisatie ook echt direct sales gedreven is en dit is beter voor je motivatie. Daarom denk ik dat ook veel andere starters hier veel kunnen leren.

Jonathan
Sales

Werken bij Itec

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu. 

Jouw recruiter

Wil je meer te weten komen over deze functie van Senior Account Manager?

Neem gerust contact op met Marleen Pols:

@: m.pols@itec.nl
T: 0418 – 68 22 22