RECRUITER

Fulltime | HBO werk- en denkniveau | 3 jaar gerichte werkervaring | Hoofdkantoor Zaltbommel

Verantwoordelijk voor het volledige werving- en selectieproces binnen Itec en haar zusterbedrijven, gericht op sales, overhead en backoffice personeel.

Een geschikte kandidaat:

Je wordt beloond met:

Wat ga je doen?

Als recruiter ben je primair verantwoordelijk voor het volledige werving- en selectieproces binnen Itec en haar zusterbedrijven, gericht op alle openstaande sales, overhead en backoffice vacatures. Jij weet als geen ander de juiste talenten te vinden en op een doeltreffende manier aan te spreken. Jij zet jouw creativiteit en assertiviteit optimaal in voor de continue vraag naar toptalent binnen Itec. Daardoor help jij onze organisatie met het realiseren van de dynamische groeiambitie. Hierbij werk je nauw samen met je collega’s van marketing, HRM en de leidinggevende van alle afdelingen.

Een greep uit het takenpakket van onze corporate recruiter:

 • Meedenken en schrijven van diverse functieprofielen;
 • Actief op zoek gaan naar kandidaten middels diverse searching tools;
 • Voeren van enthousiasmerende sollicitatiegesprekken;
 • Inwinnen van referenties;
 • Zorgdragen voor een functionele talentpool / CV database;
 • Samen met jouw leidinggevende verantwoordelijk voor de afgesproken doelstellingen;
 • Contractonderhandelingen in goede banen leiden;
 • Personeelsdossiers aanmaken en bewaken;
 • Onboarding van new hires;
 • Employerbranding;
 • Fris en kritisch kijken naar verbeteringen binnen de bestaande werving & selectie procedure;
 • Rapporteren en adviseren inzake de voortgang van het werving & selectie procedure.

swipen —->

Collega aan het woord

“Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak”

Ik ben bij Itec komen werken omdat in het eerste sollicitatie gesprek al snel duidelijk werd hoeveel deze organisatie wil investeren in zijn sales afdeling. Zo is de toekomst van ons als accountmanagers een grote prioriteit en dat merk je meteen aan de input en begeleiding. Wat ik aan de sales trainingen overigens erg motiverend vind is de zelfstandigheid. Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig (iets wat ik graag doe) en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak. Ook word je vaak persoonlijk verder geholpen om niet alleen je close skills te verbeteren maar je in het algemeen als accountmanager te verbeteren.

Het beste aan Itec is wel in hoeverre je jezelf neer kan zetten als sales professional. Je bent geen nummertje maar een werkend en winstgevend orgaan in het bedrijf. Ik merk zelf dat deze organisatie ook echt direct sales gedreven is en dit is beter voor je motivatie. Daarom denk ik dat ook veel andere starters hier veel kunnen leren.

Jonathan
Sales

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu. 

Interesse?

Is de vacature van Recruiter op jouw lijf geschreven? 

Stuur je cv en motivatie naar Patricia van den Heuvel via:

@: vacatures@itec.nl
T: 0418 – 68 22 22

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *