REGIONAAL ACCOUNTMANAGER
Limburg

Fulltime | HBO werk- en denkniveau | minimaal 2 jaar buitendienst ervaring | Regio Limburg

Verantwoordelijk voor de verkoop van documentoplossingen op maat aan mkb klanten in regio Limburg.

Een geschikte kandidaat:

Je wordt beloond met:

Wat ga je doen?

Voor onze vestiging in Echt, Limburg zoeken we Regionale Accountmanagers voor het vergroten van onze klantenportefeuille. Als sales professional ben je primair verantwoordelijk voor het signaleren, doorvertalen en succesvol afronden van business opportunities bij nieuwe klanten in het aan jouw toegekende rayon. Je bent pro actief bezig je business uit te bouwen en te beheren. Jouw commerciële inzicht stelt je in staat de behoefte van de klant te vertalen naar Itec producten, oplossingen en diensten. Onze binnendienst zal je ondersteunen bij het maken van afspraken bij proscepts. Jouw focus zal liggen op binnen halen van nieuwe klanten, relatiemanagement en groei. Je behoudt het overzicht tussen de afwisselende werkzaamheden en trajecten en bent verantwoordelijk voor de invulling van je eigen agenda. Je rapporteert aan je Sales Supervisor. Hij geeft je de vrijheid en het vertrouwen, wat ook veel verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid met zich mee brengt. Hierbij verwachten wij dat jij het maximale uit jezelf en uit je business weet te halen.

Jouw groeipad

Accountmanager Buitendienst
Senior Accountmanager Buitendienst
Senior Key Accountmanager

swipen —->

Collega aan het woord

“Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak”

Ik ben bij Itec komen werken omdat in het eerste sollicitatie gesprek al snel duidelijk werd hoeveel deze organisatie wil investeren in zijn sales afdeling. Zo is de toekomst van ons als accountmanagers een grote prioriteit en dat merk je meteen aan de input en begeleiding. Wat ik aan de sales trainingen overigens erg motiverend vind is de zelfstandigheid. Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig (iets wat ik graag doe) en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak. Ook word je vaak persoonlijk verder geholpen om niet alleen je close skills te verbeteren maar je in het algemeen als accountmanager te verbeteren.

Het beste aan Itec is wel in hoeverre je jezelf neer kan zetten als sales professional. Je bent geen nummertje maar een werkend en winstgevend orgaan in het bedrijf. Ik merk zelf dat deze organisatie ook echt direct sales gedreven is en dit is beter voor je motivatie. Daarom denk ik dat ook veel andere starters hier veel kunnen leren.

Jonathan
Sales

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu. 

Jouw recruiter

Wil je meer te weten komen over deze functie van Regionaal Accountmanager Regio Limburg?

Neem gerust contact op met Patricia van de Heuvel:

@: p.vdheuvel-autar@itec.nl
T: 0418 – 68 22 22