SENIOR ACCOUNTMANAGER

Fulltime I HBO I 3 jaar commerciële werkervaring binnen de branche I Zaltbommel

Primair verantwoordelijk voor het vergroten van onze klantenportefeuille met name gericht op de grote sales trajecten.

Een geschikte kandidaat:

Je wordt beloond met:

Een eigen sportschool

Een eigen bar

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het signaleren, doorvertalen en succesvol afronden van business opportunities bij zowel bestaande als nieuwe klanten in het aan jouw toegekende rayon. Je bent pro actief bezig je business uit te bouwen en te beheren. Jouw commerciële inzicht stelt je in staat de behoefte van de klant te vertalen naar Itec producten, oplossingen en diensten. Verder beschik je over goed analytisch vermogen en ben je in staat te communiceren op beslissersniveau als volwaardig gesprekspartner. Je bent eindverantwoordelijk voor de klant.

Onze binnendienst zal je ondersteunen bij het maken van afspraken bij klanten/proscepts. Jouw focus zal liggen op binnen halen van nieuwe (key) trajecten, relatiemanagement en groei.

Samen met de Landelijke Sales Manager voer je de strategie van Itec uit en weet jij als geen ander de vertaling en verbinding te maken naar de klanten/prospects in jouw regio. Onze voorkeur gaat uit naar een ervaren sales professional uit de branche met een ondernemersvisie. Een gedreven verkoper die tevens een goede motivator is voor de junioren uit het sales team. Afhankelijk van jouw persoonlijke ambities, is doorgroei richting sales supervisor of key accountmanager mogelijk. Ontwikkeltraject zal je worden aangeboden.

Jouw groeipad

Sr. Accountmanager Buitendienst
Key Accountmanager Buitendienst
Sales
Supervisor

swipen —->

Collega aan het woord

“Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak”

Ik ben bij Itec komen werken omdat in het eerste sollicitatie gesprek al snel duidelijk werd hoeveel deze organisatie wil investeren in zijn sales afdeling. Zo is de toekomst van ons als accountmanagers een grote prioriteit en dat merk je meteen aan de input en begeleiding. Wat ik aan de sales trainingen overigens erg motiverend vind is de zelfstandigheid. Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig (iets wat ik graag doe) en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak. Ook word je vaak persoonlijk verder geholpen om niet alleen je close skills te verbeteren maar je in het algemeen als accountmanager te verbeteren.

Het beste aan Itec is wel in hoeverre je jezelf neer kan zetten als sales professional. Je bent geen nummertje maar een werkend en winstgevend orgaan in het bedrijf. Ik merk zelf dat deze organisatie ook echt direct sales gedreven is en dit is beter voor je motivatie. Daarom denk ik dat ook veel andere starters hier veel kunnen leren.

Jonathan
Sales

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu. 

Interesse?

Is de vacature van Sales Supervisor op jouw lijf geschreven? 

Stuur je cv en motivatie naar Patricia van de Heuvel via:

@: vacatures@itec.nl
T: 0418 – 68 22 22