SENIOR SALES SUPPORT & CONTRACTING - ZALTBOMMEL

32-40 UUR | MBO+ werk- en denkniveau | Aantoonbare commerciële ervaring | Standplaats Zaltbommel

Als Medewerker Sales Support & Contracting ben je primair verantwoordelijk voor het gehele ordertraject van multifunctionals voor onze klanten. In deze uitdagende functie ben je een belangrijke schakel tussen de klant en de afdelingen Accountmanagement, Service en Finance. Je bent verantwoordelijk voor bestaande en nieuwe contracten en ziet toe op een langdurige goede relatie met onze klanten.

Een geschikte kandidaat:

Je wordt beloond met:

Wat ga je doen?

Ben je klaar om een volgende carrièrestap te zetten als Sales Support& Contracting medewerker? Wij zoeken voor onze afdeling Sales Support& Contracting , gevestigd te Zaltbommel een ambitieuze teamplayer. Als Medewerker Sales Support & Contracting ben je primair verantwoordelijk voor het gehele
ordertraject van multifunctionals voor onze klanten. In deze uitdagende functie ben je een belangrijke schakel tussen de klant en de afdelingen Accountmanagement, Service en Finance. Je bent verantwoordelijk voor bestaande en nieuwe contracten en ziet toe op een langdurige goede relatie met onze klanten (zowel schriftelijk als telefonisch). 

Bij ons ben je op het juiste adres! In dit traject staan wij ook klaar voor je verdere persoonlijke ontwikkeling.

Een greep uit de taken van onze Senior Sales Support & Contracting:

  • Invoeren, controleren, narekenen en terugkoppelen van koop- en leasecontracten;
  • Wijzigingen doorvoeren in lopende contracten; 
  • Facturatie; behandelen van inkomende correspondentie; uitgaande mailcorrespondentie;
  • Aanspreekpunt voor klanten met uiteenlopende vraagstukken;
  • Klantcases behandelen, checklisten naar volledigheid controleren aan de hand van gemaakte afspraken klant, met als doel een tevreden klant.
 
 

We geven je de ruimte

We vinden het belangrijk dat collega’s het goed hebben met elkaar en we organiseren regelmatig leuke bedrijfsuitjes. De informele sfeer biedt je de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Logisch hierbij is dat je begeleid en ondersteund wordt door de organisatie. Wij bieden je volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

swipen —->

Collega aan het woord

“Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak”

Ik ben bij Itec komen werken omdat in het eerste sollicitatie gesprek al snel duidelijk werd hoeveel deze organisatie wil investeren in zijn sales afdeling. Zo is de toekomst van ons als accountmanagers een grote prioriteit en dat merk je meteen aan de input en begeleiding. Wat ik aan de sales trainingen overigens erg motiverend vind is de zelfstandigheid. Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig (iets wat ik graag doe) en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak. Ook word je vaak persoonlijk verder geholpen om niet alleen je close skills te verbeteren maar je in het algemeen als accountmanager te verbeteren.

Het beste aan Itec is wel in hoeverre je jezelf neer kan zetten als sales professional. Je bent geen nummertje maar een werkend en winstgevend orgaan in het bedrijf. Ik merk zelf dat deze organisatie ook echt direct sales gedreven is en dit is beter voor je motivatie. Daarom denk ik dat ook veel andere starters hier veel kunnen leren.

Jonathan
Sales

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu. 

Interesse?

Is de vacature van Sales Supervisor op jouw lijf geschreven? 

Stuur je cv en motivatie naar Patricia van de Heuvel via:

@: vacatures@itec.nl
T: 0418 – 68 22 22