STAGE BINNENDIENST ACCOUNTMANAGER

Fulltime meewerk-/afstudeer stage | HBO werk- en denkniveau | standplaats Zaltbommel

Wil jij  jouw stage invullen in een dynamische werkomgeving? We zijn een jong team (gemiddelde leeftijd 23), binnen een sales gedreven organisatie en kunnen jou de geheimen van het sales vak leren. 

Een geschikte kandidaat:

Je wordt beloond met:

Een eigen sportschool

Een eigen bar

Wat ga je doen?

De inside sales afdeling van Itec, gevestigd te Zaltbommel is altijd op zoek naar gedreven studenten. Voor zowel eerstejaars als afstudeerstages hebben we gave projecten die er voor zorgen dat jij het verschil kunt maken in je leertraject. Jij haalt je drive uit het beheren en uitbouwen van onze bestaande relaties en het genereren van new business voor de  B2B markt. In onze vestiging in Zaltbommel ben jij werkzaam binnen een jong team, waarbij je door ervaren collega’s wordt begeleid om de markt uit te breiden en te bestormen. Aan het einde van je werkweek sluit je af met een borrel en tussendoor win je nog even met een potje tafelvoetbal.

Kortom: een mooie kans voor een startende sales professional, die graag deel uit maakt van een jong & hecht team. Vanuit een on the job ontwikkeltraject maak je jouw eerste stappen in je sales carrière.

Je fungeert als vaste gesprekspartner voor onze bestaande relaties in het MKB segment! Ben jij een snelle leerling? Dan belonen we jou met extra verantwoording. Denk hierbij aan de verantwoordelijkheid om jouw eigen klantenportefeuille te beheren en verder uit te breiden. Met jouw persoonlijke skills weet je het verschil te maken door stabiele en langdurige relaties op te bouwen. Je hebt klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en je zorgt ervoor dat onze relaties op een professionele wijze worden ondersteund gedurende hun contractperiode bij Itec.

Inspelend op de behoeftes van de klant, verwachten wij dat jij onze bestaande relaties én prospects aan ons weet te binden. Mede door jouw proactieve en enthousiaste manier van klantbenadering, geef jij onze relaties het vertrouwen bij ons in goede handen te zijn. Je gaat zorgvuldig en klantgericht te werk en vindt het leuk om klantcases in te duiken waarbij de nadruk ligt onze relaties te ontzorgen in breedste zin van het woord.

Je bent nieuwsgierig van aard en gedreven alles te weten te komen wat er bij onze relaties en prospects afspeelt. Mede hierdoor lukt het jou met gemak inventarisatiegesprekken te voeren, commerciële kansen te signaleren, en deze weer te vertalen naar een passende oplossing op maat (copiers, printers, software en diensten). Verder beschik je over een goed analytisch denkvermogen en ga je zelfstandig aan de slag met offerte trajecten als volwaardig gesprekspartner!

Jouw groeipad

Stagiaire
Startende
Accountmanager
Senior Accountmanager Binnendienst
Teamleider binnendienst

swipen —->

Collega aan het woord

“Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak”

Ik ben bij Itec komen werken omdat in het eerste sollicitatie gesprek al snel duidelijk werd hoeveel deze organisatie wil investeren in zijn sales afdeling. Zo is de toekomst van ons als accountmanagers een grote prioriteit en dat merk je meteen aan de input en begeleiding. Wat ik aan de sales trainingen overigens erg motiverend vind is de zelfstandigheid. Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig (iets wat ik graag doe) en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak. Ook word je vaak persoonlijk verder geholpen om niet alleen je close skills te verbeteren maar je in het algemeen als accountmanager te verbeteren.

Het beste aan Itec is wel in hoeverre je jezelf neer kan zetten als sales professional. Je bent geen nummertje maar een werkend en winstgevend orgaan in het bedrijf. Ik merk zelf dat deze organisatie ook echt direct sales gedreven is en dit is beter voor je motivatie. Daarom denk ik dat ook veel andere starters hier veel kunnen leren.

Jonathan
Sales

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu. 

Interesse?

Is de vacature van Accountmanager MKB op jouw lijf geschreven? 

Stuur je cv en motivatie naar Patricia van de Heuvel via:

@: vacatures@itec.nl
T: 0418 – 68 22 22