TELESALES

MBO werk- en denkniveau | 24-40 uur I gerichte telesales ervaring I Zaltbommel

Voor ons hoofdkantoor in Zaltbommel zijn wij op zoek naar gedreven sales professionals, die ons acquisitieteam willen komen versterken.

Een geschikte kandidaat:

Je wordt beloond met:

Een eigen sportschool

Een eigen bar

Wat ga je doen?

Wij zoeken voor het acquisitieteam in Zaltbommel een ambitieuze teamplayer, die onze accountmanagers in de buitendienst ondersteunt bij het aanwerven van nieuwe klanten. Een mooie kans voor een sales professional die graag deel uitmaakt van een jong & hecht sales team.  

Je fungeert als een professionele gesprekspartner voor onze nieuw aan te werven klanten in het mkb/mkb+/key segment. Je krijgt hierbij de verantwoordelijkheid over een eigen regio en werk je nauw samen met jouw collega’s van direct sales en het key accountteam.  

Met jouw persoonlijke skills weet je het verschil te maken in het opbouwen van nieuwe klantrelaties. Je voert telefonisch kwalitatieve inventarisatiegesprekken en weet je als geen ander de klantbehoeftes in kaart te brengen. De leads die hieruit voortkomen worden gekwalificeerd en bevestigd. Je maakt afspraken en beheert de agenda’s van jouw sales collega’s. Jouw gesprekspartners zijn CEO’s, faciltairs managers, ICT directeuren en andere DMU’s van grote en kleine bedrijven. Als telesales professional werk je projectmatig en ben je vasthoudendheid in het behalen van je persoonlijke doelstellingen.

Onze voorkeur gaat uit naar een gedreven, klantgerichte en commerciële medewerker die graag de handen uit de mouwen steekt. Je hebt een positieve instelling en bent ondernemend in jouw manier van werken. Je staat voor de beste dienstverlening, en krijgt energie van het adviseren én attenderen van onze klanten in de nieuwste marktontwikkelingen op het gebied documentsystemen en software.

Jouw groeipad

Commercieel medewerker binnendienst
Accountmanager Binnendienst
Accountmanager Buitendienst

swipen —->

Collega aan het woord

“Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak”

Ik ben bij Itec komen werken omdat in het eerste sollicitatie gesprek al snel duidelijk werd hoeveel deze organisatie wil investeren in zijn sales afdeling. Zo is de toekomst van ons als accountmanagers een grote prioriteit en dat merk je meteen aan de input en begeleiding. Wat ik aan de sales trainingen overigens erg motiverend vind is de zelfstandigheid. Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig (iets wat ik graag doe) en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak. Ook word je vaak persoonlijk verder geholpen om niet alleen je close skills te verbeteren maar je in het algemeen als accountmanager te verbeteren.

Het beste aan Itec is wel in hoeverre je jezelf neer kan zetten als sales professional. Je bent geen nummertje maar een werkend en winstgevend orgaan in het bedrijf. Ik merk zelf dat deze organisatie ook echt direct sales gedreven is en dit is beter voor je motivatie. Daarom denk ik dat ook veel andere starters hier veel kunnen leren.

Jonathan
Sales

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu. 

Jouw recruiter

Wil je meer te weten komen over deze functie van Telesales?

Neem gerust contact op met Patricia van de Heuvel:

@: vacatures@itec.nl
T: 0418 – 68 22 22