LORENZO WERKT ALS SERVICE ENGINEER

“Niet denken maar doen! Er zullen niet veel functies zijn met deze hoeveelheid aan contact met klanten en diversiteit.”

Lorenzo werkt als Service Engineer.

Ik ben Lorenzo en mijn functie is ”Field Service Engineer”. Deze Functie zegt het zelf al een beetje, In het ”field” (buiten bij de klanten) zorg ik ervoor dat de Multifuntional Printers blijven werken zoals ze horen te doen, sprekend over reparaties en onderhoud.

Voor mij blijft het leukste toch echt de diversiteit van de klanten. Van kantoor tot fabriek en van school tot zwembad. De ene keer vlak bij de deur de andere keer een flink stuk rijden. Ook is het leuk om te zien dat vele klanten interesse hebben in de toch wel ingewikkelde techniek van de machine.

Het feit dat ik deze geïnteresseerde klanten dan sommige dingen kan uitleggen en laten zien doet zowel bij mij als bij hen vaak een glimlach op het gezicht toveren.

Zoals ik al eerder vertelde is de diversiteit toch echt iets wat mij iedere dag met plezier naar mijn werk laat gaan. Ook heb ik hier bij Itec hele fijne collega’s waar ik op z’n tijd goed mee kan lachen, maar ze er ook zijn als ik vragen heb.

Niet denken maar doen! Er zullen niet veel functies zijn met deze hoeveelheid aan contact met klanten en diversiteit. Toch is enige kennis van techniek en netwerken toch wel op zijn plaats aangezien er soms lastige maar uitdagende klussen tussen kunnen zitten, Maar alles valt te leren!

Werken in de techniek

Gerelateerde vacatures