WERKEN BIJ ITEC

Waarom Itec?

Wij zijn al vanaf 1987 dé specialist op het gebied van printers en print gerelateerde oplossingen. Werken bij Itec betekent dat jij gaat werken met de beste hardware en software in deze business. Je wordt expert op het gebied van printing en krijgt alle kennis en middelen in huis om klantgericht te handelen. Teamwork staat bij ons centraal, want samen staan we sterk!

Dit ga je doen met zo’n 200 collega’s die dagelijks klaar staan voor onze klanten. Je komt te werken in een jong team waar hard werken wordt gecombineerd met plezier maken.

Plezier en hard werken

Moet je dan alleen maar hard werken? Natuurlijk niet! Successen worden gevierd, de werkweek wordt gezellig afgesloten en we houden van een feestje. Elke week sluiten we af in onze eigen bruine café en proosten we op het weekend, houden we een pokeravond of vieren we de (legendarische) kerstborrel!

Wil je even ontspannen? Dat kan! Ga dan even stoom afblazen in onze eigen sportschool met sauna! Gezellig met je collega op de hometrainer of komt tot rust in de sauna om weer fris en fruitig aan het werk te gaan.

Leren, werken en groeien!

Wij stimuleren zelfontplooiing en zelfontwikkeling. Jij krijgt de kans om het beste uit jezelf te halen en jouw kennis te vergroten. Bij Itec krijg je de vrijheid om jouw ideeën en visie te delen met ons. Wil je leren? Dan zorgen we voor de juiste tools. Heb je een idee? Loop even langs bij de directie, de deur staat altijd open. De open cultuur met korte lijnen zorgen daarnaast voor een hele fijne en relaxte sfeer op de werkvloer.

Collega's aan het woord

Wil jij jouw steentje hier aan bijdragen?

Herken jij jezelf hierin en denk jij goed bij de Itec cultuur te passen? Kijk dan snel bij onze vacatures of er iets leuks bij zit voor jou en wie weet zien we je dan snel bij ons op kantoor.

Werken bij sales

Werken bij support

Werken in de techniek

Werken in de logistiek