MEDEWERKER FINANCIËLE ADMINISTRATIE

32 – 40 uur  | mbo  | standplaats Zaltbommel

Ben je klaar om je eerste carrière stap te zetten of wil je herintreden in de financiële arbeidsmarkt? Bij ons ben je op het juiste adres! In dit traject staan wij ook klaar voor je verdere persoonlijke ontwikkeling.

Als een geschikte kandidaat:

Je wordt beloond met:

Een eigen sportschool

Een eigen bar

Wat ga je doen?

Als Financieel Medewerker bij Itec ga je aan de slag met een breed takenpakket bestaande uit verschillende financiële werkzaamheden. De nadruk van dit takkenpakket ligt in eerste instantie op de financiële verwerking van contracten. Hierbij kun je denken aan het calculeren van nieuwe contracten, het invoeren van contractgegevens in het systeem en het afwikkelen van lopende contracten. Zodra je dit goed onder de knie hebt zul je steeds meer ondersteuning bieden op de financiële administratie. Denk hierbij aan het inboeken en controleren van inkoopfacturen, het verwerken van bankmutaties en het bewaken van openstaande debiteurenposten. Jij zorgt er samen met jouw collega’s voor dat de financiële stromen op rolletjes lopen!

Een greep uit het takenpakket van onze Medewerker Financiële Administratie:

  • De financiële verwerking van contracten;
  • Het verwerken van inkoopfacturen;
  • Het verwerken van bankmutaties;
  • Het bewaken van openstaande debiteurenposten;
  • Het bieden van ondersteuning op de financiële administratie
  •  

Wij geven je de ruimte

We vinden het belangrijk dat collega’s het goed hebben met elkaar en we organiseren regelmatig leuke bedrijfsuitjes. De informele sfeer biedt je de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Logisch hierbij is dat je begeleid en ondersteund wordt door de organisatie. Wij bieden je volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Itec BV is gevestigd in Zaltbommel en bestaat uit zo’n 3-tal vestigingen in Nederland en 2 in België. Wij zijn al vanaf 1987 dé specialist op het gebied van printers en print gerelateerde oplossingen en vieren dit jaar ons 35-jarige bestaan! In de loop der tijd zijn er door overnames of uitbreiding bedrijven bijgekomen, waardoor je niet alleen in een jong team komt te werken, maar ook leert van ervaren collega’s. Samen werken we hard om iedere dag wat beter te worden en het verlenen van service op maat. Dit ga je doen met zo’n 200 collega’s. Teamwork, maar ook zeker plezier maken staat bij ons centraal, want samen staan we sterk!

Collega aan het woord

Mijn naam is Lotte en ik werk nu al ruim twee jaar bij Itec op de afdeling Sales Support & Contracting. De functie Sales Support & Contracting houdt in dat jij een schakel bent tussen de klant en het verloop van de overeenkomst. Denk hierbij aan het correct weergeven van
de overeenkomst in ons systeem en het uitzetten van de lijnen voor het klaarmaken van de machine tot aan leveren van de machine. Tevens draag je zorg voor het voorspoedig verlopen van de overeenkomst. 

Mijn ervaring binnen deze organisatie is dat ik mezelf op het gebied van administratieve werkzaamheden en klantcontact erg heb kunnen ontwikkelen. Dat komt omdat elke dag anders is. De ene dag ben je gedreven mee te werken aan een optimale klantbeleving en de andere dag ben je bezig met het ondersteunen van de accountmanager voor het binnenhalen van de deal. 

Omdat je de schakel bent tussen de klant en de overeenkomst werk je met veel verschillende afdelingen samen. Hun helpen ons en jij helpt hun. Daardoor krijg je veel waardering van je collega’s maar ook van de klanten. Deze waardering brengt bij mij elke dag een lach op mijn gezicht waardoor ik met veel plezier naar mijn werk.

Lotte
Sales

Werken bij support - video

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu.

Jouw recruiter

Ben jij onze nieuwe Financieel Medewerk(st)er?

Leuk! Solliciteer dan direct.


Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op via HRM@itec.nl of bel naar tel. 0418-682222 en vraag naar P. van den Heuvel-Autar.